Wednesday, March 14, 2012

Vergeetachtig

In een samenspel met uw klanten komt u tot de beste resultaten. Uw klanten zijn tevreden en spelen uw naam door naar potentiƫle andere klanten om uw business verder uit te breiden. Nu gaat het zo hard dat u het idee hebt dat u vergeetachtig begint te raken.

Vroeg in de morgen wordt u op een dag wakker en realiseert u zich dat er een aantal zaken door uw hoofd schieten. Zaken die nergens op papier staan. Zaken die zijn besproken en afgesproken en kort tegen de deadline aanlopen. Zaken die u nog niet bij uw personeel heeft weggelegd om op te pakken. Dit fenomeen achtervolgt u iedere dag.

Is dit herkenbaar voor u?

Dan hebben wij een oplossing voor u die u hierbij kan faciliteren. En ja, hier hoort voor 75% discipline bij en voor 25% registratie. Wij kunnen u in die 25% faciliteren en zelfs een stukje van die 75% vergemakkelijken.

Athena Online gaat zelfs een stap verder. U registreert uw activiteiten met uw collega’s op basis van projecten en relaties. Athena Online zorgt ervoor dat alles met een druk op de knop teruggevonden kan worden. Zo vergeet u niet alleen uw zaken in de toekomst maar ook uw gedane zaken niet.

Athena Online kan u helpen in het verkrijgen van de juiste informatie in een proces, op het juiste moment en op het door u bepaalde medium. Per e-mail, sms of slechts wanneer u inlogd, alles is mogelijk.

Als dit herkenbaar voor u is? Of wilt u meer weten over onze producten?

Laat het ons gerust weten sales@megatec.nl

De module die betrekking heeft op dit verhaal is Werkstroom / Workflow management.

No comments:

Post a Comment